Nieuwe klanten

Als u op zoek bent naar een leverancier voor uw snijbloemen en andere sierteeltproducten, dan willen wij u graag van dienst zijn. U kunt zich bij ons aanmelden door contact met ons op te nemen via het contactformulier of de contactgegevens onderaan de pagina.

Mocht u daar prijs op stellen, dan kunnen wij ook bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek. Wij kunnen u dan informeren over onze werkwijze en u een rondleiding door onze webshop geven.

Contact

Bestellen

Zodra u zich aanmeldt als nieuwe klant, krijgt u van ons een login voor onze webshop. In onze webshop kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw bloemen en andere sierteeltproducten bestellen. Daarnaast biedt de shop u toegang tot uw afleverbonnen, facturen en MPS-verantwoordingen.

Naast de toegang tot onze webshop ontvangt u dagelijks onze prijslijst via email. Die kunt u gebruiken om bestellingen via email of telefoon aan ons door te geven.

Aflevermomenten

  • Bestellingen die voor 4:00 uur in de ochtend binnen zijn, worden nog diezelfde ochtend geleverd;

  • Bestellingen tussen 4:00 en 11:30 leveren wij, indien gewenst, nog dezelfde middag;

  • Bestellingen na 11:30 leveren wij de volgende ochtend;

  • Bestellingen die u op vrijdag plaatst kunt u ook op zaterdagochtend of maandagochtend af laten leveren;

  • Heeft u onverwachts iets nodig? Dan is het mogelijk om, in overleg, een bestelling via onze bezorgservice na te laten leveren.