Assortiment

Assortiment bloemen en sierteeltproducten

Het assortiment van NPB Groothandel bestaat uit alle bloemen, bladsoorten en andere sierteeltproducten die aangevoerd worden op de bloemenveiling Flora Holland in Aalsmeer.

Ons assortiment is flexibel: Staat het artikel wat u zoekt niet op onze prijslijst?
Geef het aan ons door en wij kopen het voor u in!

Keurmerk Milieu Product Sierteeltgewassen (MPS)

Het is tegenwoordig meer dan ooit noodzakelijk dat we rekening houden met het milieu waarin we leven. Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om bloemen en bladsoorten in te kopen die zijn voorzien van het MPS-keurmerk.

Alle bloemen en bladsoorten met dit keurmerk die door ons worden verkocht, worden op de factuur en afleverbon gekenmerkt met dit keurmerk.
Dit helpt onze klanten om het keurmerk voor milieubewust ondernemen te halen.

NOTE: Naast MPS kunnen wij ook snijbloemen leveren met het Fair Flowers Fair Plants-keurmerk (FFP)

Rozen

U kunt bij ons terecht voor rozen in alle lengtes en soorten. Zo leveren wij alle soorten uit het Equador-assortiment. Daarnaast leveren we ook populaire soorten als Titanic rose, Cherry Brandy oranje en Latin Lady rood.

Zomerbloemen

Zoekt u Wax flowers, Anigozanthos, Zonnebloemen, Campanula-soorten of ander zomerbloemen? We leveren bloemen die uit alle delen van de wereld worden aangevoerd. Van Frankrijk tot Singapore, van Israel tot Kenia.

Exotische bloemen

Wij beperken ons assortiment niet alleen tot de gangbare soorten. Ook voor exotische bloemen kunt u bij ons terecht. Enkele voorbeeld van soorten die wij geregeld leveren: Ananas, Protea’s, Lotus bloemen of kolven, Dendrobium, Orchidee├źn en Heliconia’s.

Bladsoorten

We leveren zowel Nederlandse als internationale bladsoorten. Enkele voorbeelden: Rododendron, Hedera, Asparagus, Hortensia blad in alle variaties, Corryllis blad, Galax blad, Salal en Ledervaren.

En nog veel meer

Ons assortiment is te uitgebreid om alle details op onze website te vermelden. Wilt u weten of wij leveren wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.