Assortiment

Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende soorten bloemen. Dit varieert van seizoen producten tot jaarrond producten. Maar ook voor exotische bloemen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan diverse soorten Orchideeën, Heliconia’s en Bromelia’s en dergelijke.

Naast bloemen leveren we bladsoorten en andere sierteeltproducten.

Ons assortiment komt rechtstreeks van de bloemenveiling Flora Holland in Aalsmeer, van kwekers en van onze toeleveranciers.

Mist u iets in ons assortiment? Geen probleem. Geef het ons door en wij doen ons best om het voor u te regelen.

MPS / FFP

Het is tegenwoordig meer dan ooit noodzakelijk dat we rekening houden met het milieu waarin wij leven. Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om bloemen en bladsoorten in te kopen die voorzien zijn van het MPS-keurmerk. MPS staat voor Milieu Programma Sierteelt.

Onze webshop helpt u bij het behalen en behouden van uw MPS-keurmerk. U kunt producten filteren op MPS en u vind er een wekelijkse MPS rapportage van uw bestellingen. De MPS-gegevens van een individuele bestelling vind u op uw afleverbon.

Naast producten met het MPS-keurmerk bieden we ook producten met het FFP-keurmerk. FFP staat voor Fair Flowers Fair Plans. Voor dit keurmerk bieden we geen rapportages.

Dillewijn/Zwapak

Om tijd en moeite te besparen bieden wij u de mogelijkheid om in de webshop van Dillewijn/Zwapak  bloemisterij-artikelen te bestellen. Wij nemen deze artikelen vervolgens voor uw mee en leveren die af in uw winkel. Uw aankoop verrekenen wij via onze factuur.