Waarom NPB

Waarom NPB Groothandel

NPB Groothandel levert bloemen en andere sierteeltproducten vanuit de grootste bloemenveiling ter wereld in Aalsmeer. We maken hierbij gebruik van gespecialiseerde inkopers met een oog voor trends en kwaliteit.
De vorige avond besteld is meestal de volgende ochtend, voordat de winkel geopend is, in huis!

In de onderstaande paragrafen wordt dit verder toegelicht.

Vestigingsplaats

NPB Groothandel is gevestigd in Flora Holland Aalsmeer, de grootste bloemenveiling ter wereld. Deze marktplaats geeft ons de mogelijkheid om u een groter en ruimer assortiment tegen een concurrerende prijs aan te bieden.

Meerdere, gespecialiseerde inkopers/verkopers

Wat zijn de trends van dit moment? Zijn er interessante nieuwe producten? Wat nemen we wel en niet in ons assortiment? Om deze vragen te beantwoorden maken we gebruik van meerdere inkopers.
Elke inkoper is verantwoordelijk voor zijn eigen productgroepen. Zowel voor het inkopen op de klok als bij onze toeleveranciers.

Hiernaast zijn onze inkopers tevens onze verkopers. Ze zijn dus als geen ander in staat om de inkoop op een verantwoorde manier af te stemmen op de wensen van u als klant.

Meedere bestelmogelijkheden

Wij bieden onze klanten verschillende manier om hun bloemen te bestellen.
Op verzoek kunnen wij u een inlogcode toesturen. Deze biedt u toegang tot het digitale bestelformulier waarme u via onze website uw bestelling door kunt geven.
Als alternatief kunnen wij u een prijslijst/bestelformulier faxen of emailen. Deze kunt u handmatig invullen en vervolgens via de fax of email terugsturen.

De vorige avond besteld is meestal de volgende ochtend, voordat de winkel geopend is, in huis!

Bezorgservice / nalevering

Mocht u onverwachts wat nodig hebben, dan is het mogelijk om, in overleg, een bestelling via onze bezorgservice (na) te laten leveren.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Mocht u willen weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over onze mogelijkheden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.